Trubbel

’Trubbel ’ – en forestilling om de swingende swenskere

Om forestillingen:
”TRUBBEL” tager udgangspunkt i sange af Olle Adolphson, Mikael Wiehe, moderne viser af Sofia Karlsson – og ikke mindst med flere af Monica Zetterlund’s yndlingsnumre fra hendes jazz-gennembrud i Sverige og USA.

Medvirkende i den stemningsfulde teaterkoncert er Saga Gärde (skuespiller fra Sverige) og Undergrundens leder Anders Ahnfelt-Rønne ved flyglet. Så det er på forhånd garanteret at det swinger, at det er swensk og at tilskuerne kommer med på en skøn rejse over natur og storbyer i det vidtstrakte Sverige.

Teaterkoncerten stiller også spørgsmålstegn ved den udvikling vi ser for os. Skete der noget med de nordiske landes uskyld ved terrorangrebet i Oslo og på Utøya for nogle år siden – skal Danmark måske forestille sig at være et modigt land, og er Sverige og Norge bare gammeldags lande med velfærd og social tryghed højest på dagsorden ?? Eller præger vi hinanden, og kan vi lære af hinanden og få det til at svinge når vi er sammen ??

Saga Gärde (35 år) er trods sin unge alder en respekteret sanger og skuespiller i Sverige – kendt fra teater, TV, film og kortfilm. Hun har også selv sat forestillinger i scene, bl.a. på Drottningsholm Slottsteater. Saga Gärde har tidligere samarbejdet med Anders Ahnfelt-Rønne (og bassisten Lars Rønne), både ved Rialto Teatret på Frederiksberg i 2006 og senere på turné i Danmark, Sverige og Finland.

Medvirkende:
Saga Gärde og Anders Ahnfelt-Rønne

Foto
Nadja Hallström
Produktion:
Produceret af Egnsteatret Undergrunden