Nytårs-matiné

Nakkehårene rejser sig, når folkekære Ghita Nørby læser H.C. Andersen – det er, som om man hører eventyrerne for første gang, og som om de bliver skrevet og skabt i selve den stund, de bliver fortalt. Ghita Nørby i Galaksens store sal kl. 13.

Kl. 13.30 spiller Anders Ahnfelt-Rønne den følsomme, stolte og forelskede kontrabassist hjemme i sin lille lejlighed nogle timer før den store Wagner-premiere på Holmen – et anmelderrost ’hit’ og et gensyn med Patrick Süskinds humoristiske og rørende teaterforestilling ’Kontrabassen’.

I pausen kan publikum mingle og købe et glas kølig boblevin og snacks i Galaksens bar.

Egnsteatret Undergrunden byder på flere fremtrædende solister denne vintereftermiddag: Amin Jensen synger Puccini-arier kl. 15.30 – og han går også i samarbejde med eftermiddagens konferencier Joachim Knop, når de sammen synger den smukke duet fra Bizet’s opera ’Perlefiskerne’. Vi hører også en sang fra Bent Fabricius-Bjerre’s musical ’Stor ståhej for Benny og Trisse’.

Arrangementet runder af kl. 16-17 med smertefuld, lidenskabelig og smuk argentinsk tango-musik med The Piazzolla Orchestra (med bl.a. accordeonisten Bjarke Mogensen og Andrea Pellegrini som solist).

Konferencier Joachim Knop

Ghita Nørby

Amin Jensen

Spilledage
31. december
Spilletider
kl. 13.00
Billetter
165 kr.