Den musikalske fortælling spiller d.6 oktober kl.19.00 i Farum Kulturhus og d.7 oktober kl.17.30 i Skovhuset (Ballerupvej 60, Værløse).
Fra Bach til Bebop via Bentzon

Pianisten og komponisten Nikolaj Bentzon og trombonisten Ebbe Ringblom fra Prinsens Musikkorps har fundet sammen i en fælles kærlighed til klassisk musik og jazz. En musikalsk fortælling og rundrejse i musikhistorien - et festfyrværkeri af sublim musikalsk begavelse, kærlighed til musikken og to personligheder med humor og enestående formidlingsevner.

Nikolaj Bentzon er pianist, komponist og var dirigent for Danmarks Radios Big Band igennem 7 år. Bag sig har han 18 CD-udgivelser i eget navn – både klassiske og jazzudgivelser. Han har spillet med i talrige og succesfulde ensembler fra egne orkesterkonstellationer til opgaver for ensembler i ind- og udland. Nikolaj Bentzon er en stor personlighed - det ligger i blodet: Tipoldefar J.P.E. Hartmann og far, Niels Viggo Bentzon, var betydningsfulde skikkelser i hhv. det 19. og det 20. århundredes danske kulturliv.

Ebbe Ringblom spiller til dagligt basun i Prinsens Musikkorps – et af Forsvarets 3 professionelle musikkorps. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han også har undervist.
I fritiden fungerer Ringblom desuden som dirigent for det 20 mand store Viborg Big Band.
”Fælles for Nikolaj og mig er den store kærlighed til musikken og dens mange genrer og ønsket om at formidle musik på nye måder – også i andre rum end de traditionelle koncertsale”, fortæller Ebbe Ringblom, som før han i 1993 kom til Prinsens Musikkorps spillede 6 år i Klüvers Big Band, nu Aarhus Jazz Orchestra.

OBS! Forestillingen i Farum Kulturhus d. 6 oktober er gratis for årskortholdere ved tilmelding.

Spilledage

6. oktober i Farum Kulturhus

7. oktober i Skovhuset (Ballerupvej 60, Værløse)

Spilletider

kl. 19.00 i Farum Kulturhus

kl.17.30 i Skovhuset

Billetter

Farum Kulturhus, fri entré.

Skovhuset, billetter købes på https://www.skovhus-kunst.dk/