Spil Dansk: Musikalske Sløjfer

Musikalske Sløjfer - på Furesø Rådhus

Spil Dansk i Furesø præsenterer:

Musikskoler fra fem kommuner indtager, sammen med andre musikalske indslag, Furesø Rådhus d. 3 november 2019, under fællestitlen musikalske sløjfer.

Programmet for dagen er som følger:
Kl. 15-16 (gratis entre): Musikalsk indslag fra musikskolen v. Jes Gram

Kl. 16.15-16.50 (gratis entre): Trioen bestående af sopranen Bente Vist, fløjtenisten Niels Schultz og guitaristen Per Pålsson, som alle tre er knyttet til Furesø Musikskole optræder. De spiller bl.a. Erik Norbys Herbstlieder – smukke efterårssange i forlængelse af den klassiske romantiske tradition. Desuden er der dansk musik for fløjte og guitar og et lille solo guitarstykke.

kl. 17-18 (BEMÆRK: billet kræves): Det ny komponerende værk "TRO &TVIVL" der opføres af musiktalentskoleelever fra fem kommuner, rummer syv satser, er komponeret af Christos Farmakis. Værket er skabt med udgangspunkt i vores tro og tvivl om jordens og menneskets udfordringer med et klima under voldsom forandring. Den sansemættende iscenesatte koncert vil indeholde tekster, der inviterer sit publikum med ind i håbet og lyset afløst af angsten og mørket, som vi ofte gribes af, når klimaet viser sig fra sin barske side. Sceneinstruktør Solveig Weinkouff har med inspiration i Christos Farmakis musik valgt en række tekster, som fremkalder vores tro og tvivl i en klima kontekst. Den unge skuespiller Rosalinde Mynster fortolker de billedrige tekster, der reflekterer musikkens gribende stemninger.

Billetter til Værket “Tro&Tvivl” koster 50 kr. + gebyr. Det er unummererede siddepladser og der er kun et begrænset antal.
Støttet af Furesø Kommune og Egnsteatret Undergrunden.

Iscenesættelse : Solveig Weinkouff

Komponist : Christos Farmakis

Medvirkende : Rosalinde Mynster

Værket opføres af 60 talentelever fra bl.a. Furesø Musikskole