Kærligt Hilset fra Ingenmandsland

Kærligt hilset fra Ingenmandsland – En koncertfortælling om savn og lyspunkter

Svestar har dykket ned i en slægtnings personlige dagbøger og brevudvekslinger med familien under 1. Verdenskrig og skabt koncertfortællingen ”Kærligt hilset fra Ingenmandsland”.

Undervejs forstår vi betydning af et brev, af ord fyldt med kærlighed, af den lille seddel vedlagt en forsendelse med mad som små lapper af trøst og omsorg. Glæden over at stjernehimlen er den samme over alt. Forundring over, at der på én og samme tid er mennesker inden for det samme geografiske område, som er angste, sårede og i kamp, mens andre fester i stiletter og højt hår. Den absurde erkendelse af, at solen kan skinne over en slagmark tynget af døde mænds unge kroppe. Den svært acceptable kontrast ved at tage ud og komme hjem.

Svestars koncert med nyskabende viser og folkemusik formidler en personlig og kontrastfuld krigserfaring. Gennem poetiske sangtekster og et stemningsfuldt lydbillede, knyttes toner og tanker an til vores egen historie. Ved koncerten får Svestar opbakning af yderligere ni professionelle musikere, en fortæller og et lys- og lydshow.

Svestar består af
Anne Roed Refshauge, Sang
Marie Sønderby, Klaver
Kirstine Sand, Violin 
Kirstine Elise Pedersen, Cello                          

Musikere
Mads La Cour, Trompet
Ebbe Ringblom, Trombone
Linnéa Villén, Fløjte
Marika Thinggaard Andersen, Klarinet
Karen Johanne Pedersen, Violin
Quinn Frazee, Bratsch
Helene Davies, Harpe
Søren Østergaard Pedersen, Kontrabas
Maria Lundbak, Obo

Anders Ahnfelt-Rønne, Fortæller
Egil Barclay Høgenni Hansen, Lysdesign