Anders Ahnfelt-Rønne er teaterchef og kunstnerisk leder for Egnsteatret Undergrunden siden 1/1 2014, men har for et år siden - med ønsket om at gå tilbage til et freelance arbejdsliv - valgt at stoppe som chef når hans kontrakt udløber 31/12 2020. Anders Ahnfelt-Rønne, pianist, skuespiller og instruktør, er et velkendt og respekteret navn i dansk scenekunst, ikke mindst i kraft af at han som teaterchef på Rialto Teatret på Frederiksberg i perioden 1992-2007 formåede at placere Rialto helt i front af det københavnske teatermiljø. Hans økonomiske, juridiske og administrative overblik bekræftes af hans tidligere arbejde og tillidsposter i kulturlivet. Formand for Danske Teatres Fællesorganisation, formand for Nordisk Teaterlederråd. Generalsekretær for 'Teater og Dans i Norden' under Nordisk Ministerråd, samt - udpeget af Kulturministeren - medlem af Statens Kunstråds i 'Scenekunstudvalg' og 'Musikdramatiske udvalg'.

Anders Ahnfelt-Rønne er født i Uppsala, Sverige - læs mere på hans hjemmeside: www.ahnfelt-ronne.dk

Bestyrelsen

Eva Hess Thaysen (fmd)
Uddannelsesleder ved Kgl. Danske Musikkonservatorium

Niels Andersen (næstfmd)
Producent, fmd. for Kunstrådet i Aarhus, tidligere teaterchef på bl.a. Svalegangen i Aarhus

Preben Sandberg Petterson
1. viceborgmester, medlem af Økonomiudvalget, udvalget for beskæftigelse og erhverv, udvalget for digitalisering og innovation
Udpeget af byrådet

Helle Katrine Møller
Tidligere formand for kultur-, fritids- og idrætsudvalget i Furesø Kommune fra 201-2017 og selvstændig kommunikationsrådgiver.
Udpeget af byrådet

Kristian Kristensen
Formand for teaterforeningen Furesø Teater
Udpeget af Advisory Board

Mogens Christensen
Komponist, professor emeritus.

Annemette Andersen-Hoppe
Cand.mag i dansk/historie og bl.a. Master om kulturinstitutioner og kulturpolitik.
Tidl. uddannelses- og kulturkonsulent i Værløse kommune/Furesø kommune