Kærligt hilset fra Ingenmandsland

Kærligt hilset fra Ingenmandsland 

- en koncertfortællingen om 1. Verdenskrig

Undergrunden tilbyder denne koncertfortælling gratis til skoleklasser fra 7-9 klasse - Dette tilbud giver for at kvittere for det flotte tilskud vi får som Egnsteater i Furesø Kommune. Undergrunden udbyder tilhørende undervisningsmateriale, hvis dette ønskes.

Kærligt hilset fra Ingemandsland er skabt af SVESTAR der består af:  Anne Roed Refshauge, Sang / Marie Sønderby, Klaver / Kirstine Sand, Violin  /Kirstine Elise Pedersen, Cello. Med sig har de yderligere 8 musikere og en fortæller.

Temaet for koncerten er 1.Verdenskrig og tager udgangspunkt i dagbogsnoter fra en sønderjysk soldat i den tyske hær ved den russiske front. Dagsbogsnoterne stammer fra forsangeren Anne Roed Refshauges oldefar og det er hans historie man oplever koncerten igennem. Svestars koncert består derved af nyskabende viser og folkemusik der formidler en personlig og kontrastfuld krigserfaring. Gennem poetiske sangtekster og et stemningsfuldt lydbillede, knyttes toner og tanker an til vores egen historie. Koncertfortælling skaber herudover et visueltunivers med projektioner og billeder der knyttes til sangene.