Herunder kan du læse hvilke forestillinger og aktiviteter Undergrunden arbejder med, for at støtte kulturelle tilbud til børn og unge. Undergrunden ønsker særligt at støtte et samarbejde til institutioner og er altid åben for dialog med eventuelle interesserede skoler, sfo'er, børnehaver og dagstilbud. Står du med en klasse eller en gruppe børn som godt vil have mere scenekunst i hverdagen, så skriv til nicole@undergrunden.com

Til institutioner

Undervisningsmateriale

Her kan du finde undervisningsmateriale produceret hos Undergrunden, til udvalgte børne og ungdomsforestillinger.

Til børn og unge

Mozarts DON JUAN - som tegneserie

Et pilotprojekt der skulle undersøge om det ville gøre opera nemmere for børn og unge at forberede sig på eller gøre det interessant at diskutere forestillingen efterfølgende ud fra billederne.

For unge fra 8. klasse

Kærligt hilset fra Ingenmandsland

Temaet for koncerten er 1.Verdenskrig og tager udgangspunkt i dagbogsnoter fra en sønderjysk soldat i den tyske hær ved den russiske front. Dagsbogsnoterne stammer fra forsangeren Anne Roed Refshauges oldefar og det er hans historie man oplever koncerten igennem. Svestars koncert består derved af nyskabende viser og folkemusik der formidler en personlig og kontrastfuld krigserfaring.

Til børn fra 8 år.

Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

En historie om Viola, der kigger ned og mest passer sig selv og taler ganske lavt, for ikke at forstyrre nogen. Men hun drømmer. I al hemmelighed, naturligvis. En forestilling om modet til at se det fremmede i øjnene.

For børn fra 0 - 2,5 år

HjerteLyd - en babyopera

Vi åbner døren ind til operaens sanselige univers. Vi gør det på en nænsom måde, der skaber nærvær for små og store. Du og dit barn skal være med til musik og bevægelse, og I vil få sanselige oplevelser af blødt, glat, pelset, lyst og mørkt.