Krigen

Undergrunden har opfordret tre solister til at sammensætte 3 aftener, der både kan opleves hver for sig og i en sammenhæng: Carmen, Koncerten og Krigen. Særpris for alle 3 forestillinger. Ønsker du at se alle 3 forestillinger, kan de købes til den samlede pris 330kr. Denne særpris kan kun bestilles ved mail til nicole@undergrunden.com

 

Tre af landets mest alsidige og efterspurgte sangerinder er gået sammen om at fortælle det 20. århundredes Europa i musik.

Med hovedvægt på mellem- og efterkrigsårene er de smuttet ind i den tidslomme der på hver side af en ufattelig krig, forsøgte at beskrive, forklare, skrive og omskrive det europæiske menneskes historie. Ingen ved om de nogensinde kommer ud!

Tag med på musikalsk værtshus med chanteuser, dandyer og klassiske sangerinder i klassiske dilemmaer. Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok! Tag med Kurt Weill, Lulu Ziegler, The Andrews Sisters, Edith Piaf, Hanns Eisler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen tilbage til en verden af i gå.

 

Medvirkende: 

Tuva Semmingsen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini.

Producent: Egnsteatret Undergrunden

 For at se Carmen eller Koncerten, klik på billederne herunder  

Carmen hjemmeside  Koncerten

Spilledage

13 december

Spilletider

kl. 20.00

Billetter

165 kr