Die Oper #1

Copenhagen Opera Festival, Undergrunden og berlinske NOVOFLOT præsentere: Die Oper #1 på Akademiet for Utæmmet Kreativitet i København.

Det berlinske opera kompani 'Novoflot' kommer til Danmark med deres første forestilling, i en planlagt triologi kaldet Die Oper #1- #3. Forestillingen ser tilbage på operaens fødsel, 400 år tilbage og  dens grundlægger - komponisten - Claudio Monteverdi. Da publikum genopdagede Monteverdi i det 20. århundrede, fandt man at 15 af hans operaer ikke længere eksisterede og den dag idag, ved man stadig ikke hvor de er. Med Die Oper #1 - #3, vil Novoflot og deres medproducenter fejre, den 'forestillede', opdagelse af disse tabte operaerværker og fortolke de fakta der findes omkring operahistoriens begyndelse. Forestillingen byder på et stort pigekor, professionelle operasangere, dansere og skuespillere.

Forestillingen er opdelt i to dele. Den første del er en kor-intervention der bliver fremført udenfor på offentlige steder. Anden del bliver fremført indenfor på AFUKs teatersal i København. Forestillingen er på én gang rørende, humoristisk, smuk og pompøs. Det er berliner performance når det er aller finest!

Iscenesættelse: Sven Holm

Musikalsk Ledelse: Vincente Larrañaga

Medvirkende:

Raphael Clamer
Rafal Dziemidok,
Ichi Go,
Yuka Yanagihara,
Antonis Anissegos,
Hayden Chisholm,
Chris Dahlgren,
Eric Schaefer,
Nils Wogram,

Girls choir of Singakademie zu Berlin

Denne forestilling er ikke en del af årskortordningen.

Spilledage

24 august

Spilletider

kl.19.00

Billetter

260 kr