EFTERÅR 2020

2 & 3 december

Tjekhov: I dalen

I Galaksen.
Forestillingen 'I dalen' er en utrolig beretning om kødets lyst, harsk smør og råddent oksekød - om en uforglemmelig bryllupsfest, om falskmøntneri, et brutalt mord, og om 9 års straffearbejde i Sibrien.
Dramatiseret og fremført af Anders Ahnfelt-Rønne

30 december

Nytårsmatiné 2020

Undergrunden præsenterer for sidste gang - Nytårsmatiné -
Vær med når Undergrunden takker af for året og for de forgangne år til en hyggelig eftermiddag, med god musik og underholdning.

august 2021

Madama Butterfly

Puccinis mesterværk fra 1904 handler ikke kun om den japanske geisha Cio-Cio-San, som bliver forladt og udstillet til spot og fornedrelse af sine egne - det handler også om mænds grove udnyttelse af kvinder. Det handler om stormagters skalten og valten med de mest skrøbelige sociale lag i andre lande, om imperialisme og kynisk misbrug.

August 2021

Die Oper #1

DIE OPER #1 byder på moderne musik udført af et helt særpræget musikensemble, et stort kor af unge gymnasieelever, professionelle operasangere, dansere og skuespillere. Musikken er nyskrevet, men baseres på temaer fra Monteverdis opera.

September 2021

Dyrets År - 1666

- en opera om Marie Grubbe
I samarbejde med Aarhus Sommeropera og Copenhagen Chamber Performance.
Dyrets År er en ny dansk kammeropera, der omhandler nogle vilde måneder i den helt unge Marie Grubbes liv. En opera om tro, død, undergang og lidenskabelig kærlighed. Operaen fortæller historien om, hvad frygten for katastrofen kan drive os til, men også om, hvor frygtløs kærligheden og de erotiske drifter kan gøre os.