FORÅR 2020

6 & 7 oktober

Fra Bach til Bebop via Bentzon

I Farum Kulturhus & Skovhuset (Ballerupvej 60, Værløse).
Pianisten og komponisten Nikolaj Bentzon og trombonisten Ebbe Ringblom fra Prinsens Musikkorps har fundet sammen i en fælles kærlighed til klassisk musik og jazz. En koncert og rundrejse i musikhistorien - et festfyrværkeri af sublim musikalsk begavelse, kærlighed til musikken og to personligheder med humor og enestående formidlingsevner.

1 november

KRIGEN - den sidste turist i Europa

I Farum Kulturhus.
KRIGEN vender tilbage, denne gang i en bearbejdet udgave som teaterkoncert og med titlen "den sidste turist i Europa".
Tre af landets mest alsidige og efterspurgte sangerinder er gået sammen om at fortælle det 20. århundredes Europa i musik.
Medvirkende: Tuva Semmingsen, Signe Asmussen & Andrea Pellegrini

august 2021

Madama Butterfly

Puccinis mesterværk fra 1904 handler ikke kun om den japanske geisha Cio-Cio-San, som bliver forladt og udstillet til spot og fornedrelse af sine egne - det handler også om mænds grove udnyttelse af kvinder. Det handler om stormagters skalten og valten med de mest skrøbelige sociale lag i andre lande, om imperialisme og kynisk misbrug.

August 2021

Die Oper #1

DIE OPER #1 byder på moderne musik udført af et helt særpræget musikensemble, et stort kor af unge gymnasieelever, professionelle operasangere, dansere og skuespillere. Musikken er nyskrevet, men baseres på temaer fra Monteverdis opera.

September 2021

Dyrets År - 1666

- en opera om Marie Grubbe
I samarbejde med Aarhus Sommeropera og Copenhagen Chamber Performance.
Dyrets År er en ny dansk kammeropera, der omhandler nogle vilde måneder i den helt unge Marie Grubbes liv. En opera om tro, død, undergang og lidenskabelig kærlighed. Operaen fortæller historien om, hvad frygten for katastrofen kan drive os til, men også om, hvor frygtløs kærligheden og de erotiske drifter kan gøre os.