EFTERÅR 2021

august 2021

Madama Butterfly

Puccinis mesterværk fra 1904 handler ikke kun om den japanske geisha Cio-Cio-San, som bliver forladt og udstillet til spot og fornedrelse af sine egne - det handler også om mænds grove udnyttelse af kvinder. Det handler om stormagters skalten og valten med de mest skrøbelige sociale lag i andre lande, om imperialisme og kynisk misbrug.

August 2021

Die Oper #1

DIE OPER #1 byder på moderne musik udført af et helt særpræget musikensemble, et stort kor af unge gymnasieelever, professionelle operasangere, dansere og skuespillere. Musikken er nyskrevet, men baseres på temaer fra Monteverdis opera.

September 2021

Dyrets År - 1666

- en opera om Marie Grubbe
I samarbejde med Aarhus Sommeropera og Copenhagen Chamber Performance.
Dyrets År er en ny dansk kammeropera, der omhandler nogle vilde måneder i den helt unge Marie Grubbes liv. En opera om tro, død, undergang og lidenskabelig kærlighed. Operaen fortæller historien om, hvad frygten for katastrofen kan drive os til, men også om, hvor frygtløs kærligheden og de erotiske drifter kan gøre os.

30 december

Nytårsmatiné 2021

Den traditionelle nytårsmatiné på Undergrunden byder i år på et spækket kunstnerisk program med Joachim Knop og Signe Asmussen, fede musikere fra Underground Phil, et afsnit fra Puccinis opera Madama Butterfly sunget af Koret fra Opera Nordsjælland og selvfølgelig en Mozart-klaverkoncert og en brandtale fra teaterchefen..